KOELSYSTEMEN

Koeling

Met een verscheidenheid aan koeltechnieken kan TCC uw koeling verzorgen. Of dat een basis in 12Volt, 24Volt of 230Volt moet hebben, wij hebben de oplossing in huis. Maar ook zijn motoraangedreven, hydraulisch aangedreven of systemen op een hoog DC voltage vallen binnen ons werkgebied.

Naast het comfort koelen is er bij ons ook de mogelijkheid tot het professioneel koelen van bijvoorbeeld laadruimten. Het koelen van een laadruimte is belangrijk en noodzakelijk bij het vervoeren van kwetsbare goederen. Zoekt u een partner in deze professionele praktijk, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Koelset

De flexibiliteit van een koelset is het grote voordeel om te werken met een los opgebouwd koelset. Het in verschillende capaciteiten beschikbare koelaggregaat is de basis van het systeem. Pas hierbij de gewenste verdamper toe en vorm, met isolatie, nagenoeg elke kast om tot koelkast. TCC heeft grote ervaring met het op locatie monteren en repareren van deze koelsets. Problemen met uw koelset kunnen door ons snel opgelost worden. Neem contact met ons op wanneer we u van dienst kunnen zijn.

Koellade / koelkast

Mobiele koelkasten op 12volt / 24volt, 230volt en gas behoren tot ons leveringsprogramma. Tevens kunnen we deze koelkasten repareren waardoor een tot dan toe kapotte koeling een tweede leven kan krijgen. Koelladen zoals vaak toegepast in de cabine van een vrachtwagen zijn voor het comfort van de chauffeur van groot belang.

 

Storingen zijn vervelend maar kunnen in veel gevallen opgelost worden. Bij ons in de werkplaats in Numansdorp ontvangen we deze koelladen graag ter reparatie. Alle bij ons gerepareerde koellade of koelkasten worden na reparatie onderworpen aan een duurtest. Het temperatuur log wat hierbij gemaakt wordt ontvangt u bij aflevering.

Koelboxen

Voor het vervoer van kwetsbare producten kan er behoefte zijn aan een koelbox met een groter formaat en een lange “stand-alone” werking. Deze koelboxen zijn vaak beter geïsoleerd en waar nodig door ons voorzien van een eigen stroomvoorziening. Het pakket rondom de koelbox kan zodanig worden samengesteld dat het past bij uw wensen. Tevens kunnen deze koelboxen gebruikt worden voor het semi permanent “ombouwen” van een bedrijfsauto tot een koelwagen. Voor de levensduur van de bedrijfswagen kan de koelbox gemonteerd worden, bij vervanging van de bedrijfswagen kan de koelbox worden meegenomen naar een volgend voertuig. 

We gebruiken de systemen van Coldtainer, een kwaliteitsproduct als basis waarbij we met onze kennis en ervaring altijd tot uw concrete invulling kunnen komen. Vervoer op verschillende temperaturen, koelen en/of verwarmen met een lange stand-alone tijd zijn op deze manier binnen handbereik. Op deze wijze creëren we een snelle en praktische invulling voor bijvoorbeeld medicijntransport. 

Voordelen van het gebruik van een koelbox als basis van gekoeld vervoer zijn:

  • Lagere investering en langere terugverdientijd
  • Flexibiliteit binnen het wagenpark, niet gebonden aan één voertuig
  • Standkoeling is mogelijk zonder enorm hoge investeringen
  • Laag stroomverbruik in alle toepassingen
  • ATP certificering behoort tot de mogelijkheden

Transportkoeling

Als erkend serviceadres van Konvekta kunnen we de gebruikers van Konvekta transportkoeling ook bijstaan in onderhoud en reparatie. Uiteraard kunnen we gebruikers van andere merken koeling ook bijstaan in koeltechnische werkzaamheden.

Techno Comfort Cromstrijen

Marconistraat 2, Numansdorp

+ 31 (0)186-653666

werkplaats@technocomfort.nl